Taylor Swiftin ja poikabändiläisen suhde totta – pikaromanssilla likainen loppu

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman menestyneimpiin artisteihin lukeutuva Taylor Swift on rikkonut uransa aikana lukuisia myyntiennätyksiä. Poppia ja kantria yhdistävä kaunotar on tienannut tämän vuoden aikana jo huimat 57 miljoonaa dollaria, eli 48 miljoonaa euroa.

Nyt huhut 22-vuotiaan Taylor Swiftin rakkauselämän ympärillä pyörivät taas hurjina. Radar Online -sivuston mukaan One Direction -poikabändistä tunnetulla Harry Stylesillä ja laulajaneitokaisella olisi ollut tiivis romanssi tämän vuoden huhtikuussa. Sivuston mukaan suhde kuitenkin kaatui Stylesin suudeltua toista naista.

18-vuotiaan poikabändiläisen kerrotaan kuitenkin sanoneen suhteen alkupuolella laulajattarelle, ettei hän haluaisi nähdä tätä kenenkään muun kanssa. Tämän takia kaunottaren kerrotaankin olleen murtunut, kun julkisuuteen nousi kuvia, joissa Styles suuteli Australiassa amerikkalaismalli Emma Ostillyä. Sivuston mukaan Swift siirtyikin brittikomistuksesta varsin pian nykyiseen poikaystäväänsä Conor Kennedyyn.

Taylor Swift julkaisee tässä kuussa neljännen albuminsa, joka kantaa nimeä Red. Kantritähti julkaisi aiemmin tässä kuussa albumin ensimmäisen singlen, We Are Never Ever Getting Back Together, joka osoittautui heti megahitiksi. Single myi viikon aikana huimat 623.000 kappaletta. Kymmeniä miljoonia vuodessa tienaava Taylor Swift on paljastanut uuden albumin kertovan hänen epäonnistuneista ihmissuhteistaan.