Kunniavieras Adele ei pääse Bond-elokuvan ensi-iltaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajatähti Adele kohautti aikaisemmin tänä vuonna viihdemaailmaa, kun hän kertoi odottavansa ensimmäistä lastaan. Raskautensa hyvin salannut tähti synnytti esikoisensa lokakuussa 2012. Lapsen isä on 36-vuotias Simon Konecki.

24-vuotias Adele on tuoreen James Bond Skyfall -elokuvan kehutun tunnussävelmän esittäjä. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että laulajaneitonen joutuu jättämään elokuvan ensi-illan väliin. Syynä on se, että Adele haluaa viettää aikaa vastasyntyneen poikansa kanssa. Elokuvan tuottajat ovat päätöksestä pettyneitä, mutta arvostavat tuoreen äidin rauhaa, kertoo The Sun -lehti.

Vieraina tuoreimman James Bond -elokuvan ensi-iltajuhlissa tullaan näkemään esimerkiksi Walesin prinssi Charles ja hänen vaimonsa Camilla Parker Bowles. Musiikkiesityksistä vastaa muun muassa laulaja Emeli Sande. Elokuvan juhlallinen ensi-ilta on Royal Albert Hall -konserttisalissa 23. lokakuuta 2012.

Adele on seurustellut Simon Koneckin kanssa viime kesästä lähtien. Taannoin soultähti paljasti People-lehdelle haluavansa kovasti tulla äidiksi ja haaveilevansa kolmesta pojasta ennen kolmeakymmentä ikävuottaan. Helmikuussa Adele teki näyttävän paluun Grammy-palkintogaalassa pitkän sairauslomansa jälkeen. Neitokainen voitti peräti kuusi Grammy-palkintoa, joista yksi oli Vuoden Albumi.