BB-asukkaat kauhistelivat viikkotehtävää: ”Jotain ällöä syömistä”

Big Brother · Anna Poikkimäki

Big Brother -talon asukkaat saivat juuri Isoveljeltä viikkotehtävän, jossa he joutuvat suorittamaan viikon aikana kaksitoista päivätehtävää. Avukseen asukkaat saivat kukin yhden En tee -kortin, jonka avulla he voivat kieltäytyä kerran tehtävästä. Asukkaat voittavat tehtävästä kultaa, jos heillä on viikon lopussa kolme kyseistä korttia jäljellä.

Salaperäinen tehtävänanto sai luonnollisesti talon asukkaat spekuloimaan tulevia tehtäviä. Osa asukkaista kammoksui jo etukäteen mahdollisia koetuksia.

– Jotain ällöä syömistä, BB-Jonna I kommentoi.

– Petteri, ime paskaa, veikkaili BB-Petteri vitsikkääseen tyyliinsä.

– Ei se voi Suomessa liittyä ruokaan, kielsi BB-Teija.

– Mä joudun syömään sitä tillilihaa, nainen ennusti synkkänä.

Asukkaat epäilivät tehtäviä Pelkokerroin-tyylisiksi, ja osa heistä selvästi innostui tästä. Muun muassa BB-Markus kertoi muille olevansa liekeissä tehtävänannosta. Asukkaat päättivät yhdessä, että kaikki yrittäisivät suoriutua tehtävistä kunnialla.