BB-asukkaat määrättiin palikkatestiin – Tea kauhistui

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa käynnistyi hetki sitten päivätehtävä. Tänään juhlitaan Iidan syntymäpäiviä, joten viikkotehtävä alkaa ilmeisesti aikaisintaan huomenna. Siksi vuorossa on nyt päivätehtävänä Palikkatehtävä. Asukkaat voivat kuitenkin poikkeuksellisesti jättäytyä pois tehtävän suorittamisesta.

– Tehtävä on kasata rakennuspalikoista torni lisähuoneessa. Palikat ovat läpinäkyvässä laatikossa, joka on täynnä limaisia haisevia ja liukkaasti luikertelevia kastematoja, Jonna A luki tehtävänantoa.

Päivätehtävän nimeen sopi hyvin se, että erityisesti Tea kauhistui kuullessaan tehtävän sisällöstä. Hän ei nimittäin voi sietää matoja, joten neitokaiselle tehtävä tuntuu ainakin toistaiseksi ylivoimaiselta.

– Just mä sanoin, että mä vihaan tuollaisia kasassa lyllertäviä matoja. Hirveetä. Yök! Tea manasi.