BB: Tea murtui – reputti palikkatestin itkien

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa koettiin hetki sitten suuria tunteita, kun asukkaat määrättiin suorittamaan poikkeuksellinen päivätehtävä. Palikkatesti-nimisessä tehtävässä he joutuivat noukkimaan rakennuspalikoita astiasta, jossa oli tuhansittain matoja.

Tea järkyttyi heti kuultuaan tehtävän sisällöstä, mutta hän ei kuitenkaan käyttänyt asukkaille annettua mahdollisuutta vetäytyä kisasta. Lopulta oli Tean vuoro aloittaa oma kolmeminuuttinen tehtävänsä.

– No niin ihan sama. Jumalauta yök… Eiiiiiii! Tea huusi kauhuissaan yrittäessään aloittaa tehtävän suorittamisen.

Useat yritykset eivät kuitenkaan tuottaneet tulosta, sillä Tea ei kyennyt edes aloittamaan tehtävää ja painamaan kasvojaan matoihin. Kyyneleitä vuodattava ja kauhuissaan huutava neitokainen ei saanut lopulta edes aloitettua tehtävää.

– Ei. Ei. Ei. Ihan oikeasti en pysty. En pysty. V**tu! En, en, en. En ihan oikeesti v**tu vaan pysty. Miksi mä en pysty?! Tää on v**tu vaan niin turhaa. Anteeksi vaan, mutta mä en pysty. Tää on niin paha, Tea voivotti.

Ajan päätyttyä Tea murtui itkuun ja suuntasi kylpyhuoneeseen purkamaan tuntojaan.