Futisfanin oksettava tempaus kannatti – sukellus virtsaämpäriin videolle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Urheilufanien tiedetään kuuluvan kiivashenkisimpään ihmisjoukkoon, sillä he tekevät usein miltei mitä tahansa lempijoukkueensa eteen. Nyt eräs jalkapallofani meni niinkin pitkälle, että tunki päänsä virtsaämpäriin.

Kuva: YouTube

Clevelandilainen Browns-jalkapallojoukkueen fani oli niin onnellinen suosikkitiiminsä voitosta, että päätti juhlistaa sitä erikoisella ja ällöttävällä tempauksella. Mies nimittäin uitti päänuppiaan ämpärissä, joka oli täytetty virtsalla. Kyseinen sankari tienasi suoritetusta tehtävästään vaivaiset 450 dollaria, eli 360 euroa.

Tämänkaltaiset tapaukset täytyy luonnollisesti saattaa historiakirjoihin tallentamalla ne videolle. Verkossa julkaistulla pätkällä nähdään, kuinka humalainen fani riisuu paitansa katsojajoukon edessä. Mies empii hyvän tovin oksettavaa tehtävää, mutta tunkee lopulta päänsä ämpäriin yleisönsä ihastukseksi.