Gwyneth Paltrow ja Cameron Diaz perustivat rap-duon – pilaa ystävättärestä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-kaunotar Cameron Diaz nähtiin äskettäin valkokankaalla Mitä odottaa kun odotat -elokuvassa. Seuraavaksi hänet nähdään Gambit-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa vasta ensi vuoden puolella.

Hiljattain maailman parhaiten pukeutuvaksi naiseksi valittu näyttelijätär Gwyneth Paltrow sen sijaan on viime vuodet keskittynyt lähinnä perhe-elämään. Tunnetuilla Hollywood-näyttelijöillä näyttää kuitenkin olevan aikaa myös vähemmän vakaville projekteille.

Kuva: YouTube

Female First -verkkosivusto kertoo Gwyneth Paltrown ja Cameron Diazin perustaneen yhdessä rap-duon repiäkseen huumoria ystävästään, koomikko Chelsea Handlerista. MC Gwyneth ja DJ Jazzy Cameron Diaz -nimillä esiintyvä kaksikko on kuvannut kännykkäkameralla videon, jossa he vitsailevat räppäri 50 Centin kanssa taannoin seurustelleen ystävänsä rakkauselämän ja alkoholinkäytön kustannuksella.

– Sä tykkäät mustista miehistä, valkoisista miehistä, ketä vaan on saatavilla. Makuuhuoneesi näyttää löytötavarakeskukselta. Me tykätään susta koska olet blondi niinkuin mekin, mutta me ei voida hengailla julkisuudessa koska sä juot liikaa, kaksikko räppää.