Kissojen hulvattomat tempaukset koottiin videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monien lemmikkieläinten tiedetään aika ajoin tekevän koomisia kepposia, jotka huvittavat heidän omistajiaan. Nyt amerikkalaisista kotikissoista on koottu hulppea videokooste, joka esittelee kattien hauskimmat mokat.

Kuva: YouTube

Verkkovideolla nähdään muun muassa kaappien päälle ponkaisevia kissoja. Eräs mustakarvainen katti jopa yrittää hypätä katolta toiselle, mutta epäonnistuu yrityksessään. Otuksen hyppy ei ole tarpeeksi pitkä, ja se putoaakin maahan.

Toinen kisu onnistuu kaatamaan ämpärin päälleen ja katoaa vahingossa sen sisään. Kummallisinta lienee se, kun videolle on taltioitu materiaalia kirjaimellisesti seinillä hyppivästä kissasta. Kyseiset eläimet pystyvät mitä ilmeisimmin arvaamattomiin temppuihin.