Laulajasensaatiosta elokuva – päänäyttelijälle rumat tekohampaat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen tenori Paul Potts nousi supertähdeksi vuonna 2007, kun hänet kruunattiin Talent-kykyjenetsintäkilpailun voittajaksi. Mies häikäisi yleisön ja tuomarit koe-esiintymisessä Nessun dorma -kappaleen tulkinnalla. Laulajatähden koe-esiintymistä on katsottu YouTube-palvelussa yli 100 miljoonaa kertaa.

Nyt The Weinstein -yhtiön uutisoidaan tekevän 41-vuotiaasta laulajasensaatiosta elokuvan, jonka pääosaa esittää brittinäyttelijä James Corden. Tony-palkitun Cordenin kerrotaan joutuneen äskettäin hammaslääkärin vastaanotolle, jossa hänelle asetettiin Paul Pottsin hammasrivistöä muistuttavat tekohampaat. Näyttelijä joutui istumaan hammaslääkärin tuolilla jopa kuuden tunnin ajan.

– James Corden vietti kuusi tuntia hammaslääkärin tuolissa, kun työntekijät loivat hänelle Paul Pottsin hampaat, lähde kertoi TvBalla-sivuston mukaan.

Elokuvan tuottajat haluavat, että päänäyttelijän hampaat näyttävät täysin samalta kuin Pottsin huonokuntoiset purukalut. Teos kantaa nimeä One Chance, joka oli myös miehen debyyttialbumin nimi. Elokuvan ohjaa Paholainen pukeutuu Pradaan -hittileffan ohjaaja David Frankel.

Kingswoodista kotoisin oleva Paul Potts työskenteli ennen laulajan uraansa muun muassa puhelinmyyjänä. Hän joutui kouluvuosinaan kiusaajien uhriksi, mikä laski hänen itsetuntoaan. Mies päätti osallistua Simon Cowellin luomaan Britain’s Got Talent -ohjelmaan toteuttaakseen haaveensa oopperalaulajana. Pottsin omaisuuden uutisoitiin äskettäin olevan noin seitsemän miljoonaa.