Demi Moore ei pääse Ashtonista yli – palkkasi henkiparantajan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Demi Moorea 15 vuotta nuorempi Ashton Kutcher petti viime syksynä vaimoaan 22-vuotiaan bileblondin kanssa. Seksiskandaalin aikana pariskunnan avioliiton kulissit romahtivat ja julkkispari erosi kuuden vuoden avioliiton jälkeen.

Sittemmin 49-vuotias näyttelijätär järkyttyi, kun Kutcher alkoikin deittailemaan ystäväänsä Mila Kunisia. Nyt hänen kerrotaan olevan jo epätoivoinen halutessaan päästä särkyneestä sydämestään yli. Kaunotar on The Sun -lehden lähteen tietojen mukaan yrittänyt jo kaikkea.

Hänet on nähty bilettämässä Hollywoodin nuoren kerman, kuten Zac Efronin kanssa. Demi on myös etsinyt henkistä tukea Michael Jacksonin henkiseltä gurulta, Deepak Chopralta. Tähti hengitti tammikuussa ilokaasua ja joutui sen takia sairaalaan ja vieroitushoitoon.

Mooren onnen etsintä päätyi viimeksi Meksikoon, josta nainen löysi yliluonnollisiin asioihin perehtyneen parantajan. Nainen uskoo kyseisen henkilön voivan pelastaa hänet, siispä hän yrittääkin saada auttajan luokseen Los Angelesiin.

– Demi on epätoivoinen ja kokeilee mitä tahansa ollakseen onnellinen. Hän alkoi käydä meksikolaisen henkiparantajan luona, joka auttaa häntä pääsemään yli kärsimyksestä. Hän yrittää saada auttajan muuttamaan Los Angelesiin, jotta voisi tavata tätä koko ajan, kertoo lähde haastattelussa.

Demi Moore joutui taannoin luopumaan huippuroolista Lovelace-elokuvassa yksityiselämänsä ongelmien takia. Hänet nähdään kuitenkin parhaillaan rajusti flopanneessa LOL-elokuvassa teinitähti Miley Cyruksen kanssa. Keväällä Mooren uutisoitiin tekevän paluun valkokankaalle Very Good Girls -elokuvassa. Näyttelijätär joutui aiemmin tänä vuonna vieroitushoitoon päihderiippuvuuden ja syömishäiriön takia. Kolmesti naimisissa olleen Mooren kolme tytärtä ovat hänen avioliitostaan Hollywood-tähti Bruce Willisin kanssa.