Täydellinen nainen poisti pettäjämiehen tatuoinnin – tässä tulos

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpien televisio-ohjelmien joukkoon lukeutuvan Täydelliset naiset -hittisarjan näyttelijätär Eva Longoria erosi kesällä on-off-poikaystävästään Eduardo Cruzista, joka on Hollywood-tähti Penelope Cruzin veli. Sittemmin puumanainen löysi kainaloonsa 25-vuotiaan jalkapallotähti Mark Sanchezin.

TMZ-verkkosivusto raportoi Eva Longorian niskaan ilmestyneen ikävän punaisen jäljen, sillä näyttelijäkaunotar haluaa eroon hänen ex-miehestään, koripalloilija Tony Parkeista muistuttavista tatuoinneistaan. Tatuointien poisto tapahtuu laseroperaation avulla, joka joudutaan tekemään useassa erässä ja saattaa kestää kuukausien ajan. Longoria otti kolme suhteen aikana kolme Parker-aiheista tatuointia – miehen pelaajanumeron niskaansa, hääpäivän ranteeseensa ja Tonyn nimikirjaimet ”yksityiselle alueelle”.

37-vuotias Eva Longoria on ollut naimisissa kahdesti. Vuonna 2004 hän erosi silloisesta näyttelijämiehestään Tyler Christopherista kahden vuoden avioliiton jälkeen. Kaunottaren avioliitto koripalloilija Tony Parkerin kanssa kesti vuoden pidempään. Longoria ja Parker erosivat yllättäen vuoden 2010 lopulla, kun koristähden huhuttiin pettäneen vaimoaan.