Povi ei mahtunut iltapukuun! Suosikkinäyttelijätär liian tiukassa mekossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittinäyttelijä Helena Bonham Carter ei ole juuri viime vuosina viihdelehtien otsikoissa komeillut lukuisista elokuvarooleistaan huolimatta. Kaunotar muistetaan valkokankailta parhaiten Harry Potter -elokuvien ansiosta sekä rooleistaan yleisömenestyksissä, kuten Fight Club ja Liisa Ihmemaassa.

Nyt suosikkiohjaaja Tim Burtonin tyttöystävänäkin tunnettu Helena Bonham Carter on kohauttanut näyttäytymällä tuoreen Great Expectations -elokuvan Lontoon ensi-illassa rohkeassa mekossa. Avarakauluksinen mekko nimittäin korosti näyttelijän rintoja varsin sumeilemattomasti.

46-vuotias englantilaissyntyinen Helena Bonham Carter seurustelee maineikkaan elokuvatuottaja Tim Burtonin kanssa, jonka useissa elokuvissa Carter onkin nähty. Vuodesta 2001 saakka seurustellut pariskunta asuu nykyisin naapureina Lontoossa, koska he eivät tule toimeen asuessaan saman katon alla. Heillä on kaksi yhteistä lasta.