Michael Jackson valtaa Tampereen viikonloppuna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Michael Jacksonin faneja hellitään Tampereeella ensi viikonloppuna 26. – 28.10. useilla artistiin liittyvillä tapahtumilla, kuten tanssiesityksellä ja näyttelyllä. Näyttävin on Keskustorilla lauantaina kello 22.00 järjestettävä Thrill The World –tanssitapahtuma.

Thrill The World on vuosittain järjestettävä maailmanlaajuinen tapahtuma, jossa Michael Jacksonin Thriller -kappaleen koreografia esitetään samaan aikaan ympäri maailmaa. Nyt toisen kerran Tampereella järjestettävän tapahtuman takana on joukko vapaaehtoisia Michael Jackson -faneja. Paikalle odotetaan jopa sata zombie-tanssijaa. Tapahtuma on kunnianosoitus edesmenneelle artistille. Viikonloppu on myös viimeinen mahdollisuus tutustua TR 1:n Michael Jackson – Tervetuloa maailmaani -näyttelyyn, joka päättyy 28. lokakuuta.

Tanssitapahtuman viralliset jatkot järjestetään Koskikeskuksen Ravintolamaailmassa, jossa vietetään Halloweenia Michael Jackson Tribute –teemaviikonlopun muodossa 26. – 27. lokakuuta. Ravintolamaailmassa taitojaan esittelee muun muassa Talent-ohjelmastakin tuttu Michael Jackson –esiintyjä Mika Rontti, jonka tulkinta popin kuninkaasta nähdään sekä perjantaina että lauantaina. Lisäksi zombietanssijat tarjoavat lauantaina uusintaesityksen Thriller-tanssiesityksestä. Halloween-asussa saapuneille sisäänpääsy on viikonlopun ajan maksuton klo 01 saakka.