Mies kadotti nolosti autonsa – löysi kaksi vuotta myöhemmin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalla kuulee aika ajoin tarinoita kadonneista ihmisistä ja esineistä, jotka löytyvät mitä erikoisimpien käänteiden kautta vuosienkin päästä katoamisestaan. Nyt eräs saksalainen mies kadotti autonsa varsin nololla tavalla.

33-vuotias mies hukkasi nimittäin ajopelinsä Munchenissä erään bileillan aikana vuonna 2010. Kyseinen herrasmies unohti, minne oli autonsa parkkeerannut, eikä kyennyt enää löytämään sitä seuraavana aamuna. Hän teki poliisille ilmoituksen kadonneesta kulkuneuvostaan, ja etsinnät ovatkin vastikään tuottaneet tulosta.

Kadonnut auto löytyi neljän kilometrin päästä alueesta, jonne mies luuli sen alunperin parkkeeranneensa. Etsinnät keskittyivät pääsääntöisesti aivan toiselle alueelle omistajan antamien ohjeiden mukaisesti. Onnekkaan sattuman kautta menopeli kuitenkin löytyi kaksi vuotta katoamisensa jälkeen.

– Outoa on, että se löytyi niin kaukaa, vaikka omistajalla oli selvä mielikuva siitä, minne hän oli sen jättänyt, kommentoi poliisin edustaja Alexander Lorenz The Inquisitr -lehdelle.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.