Amy Childs keikisteli kylpyammeessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen Amy Childs on noussut Britanniassa seuratuksi tähdeksi Glamourelämää Essexissä ja Big Brother -realitysarjojen tähtenä. Viime kuukausina Amy on noussut brittilehdistön lemmikiksi alituisten bikiniposeeraustensa ansiosta.

Punatukkainen povipommi nähtiin viime viikolla urheiluvaatteita valmistavan Lonsdale-yhtiön tuoreessa mainoskampanjassa. Nyt neitokainen on kuitenkin aiheuttanut ihmetystä poseeraamalla Amy Childs for Mikey London -tuotemerkin promotilaisuudessa bikinit yllään kylpyammeessa. Amy keikisteli ammeessa Lontoon Millennium Mayfair -hotellissa.

Kuva: Lonsdale

22-vuotias Amy Childs tunnetaan Britanniassa erityisesti The Only Way Is Essex -sarjan näyttelijänä. Viime vuoden lokakuussa alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. Sarjan kolmas tuotantokausi alkoi syyskuussa 2011. Realitytähden väitettiin äskettäin seurustelevan poplaulaja Peter Andren kanssa. Taannoin oman uimapukumallistonsa lanseerannut Childs kertoi, ettei aio koskaan esiintyä yläosattomissa. Amy toimii myös Ultimo-merkin alusvaatemallina.