Courtney Stodden jätti yhteisjoogan väliin – 52-vuotias aviomies murtui kyyneliin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viime vuonna näyttelijä Doug Hutchison ja teini-ikäinen Courtney Stodden astelivat alttarille suuren mediakohun saattelemana. Sittemmin kohuttu pariskunta on pysytellyt tiiviisti otsikoissa erityisesti teinivaimon rohkeiden poseerausten merkeissä.

Viime aikoina pariskunta on korjaillut rakoilevaa suhdettaan Couple’s Therapy -ohjelmassa. Nyt 52-vuotiaan Doug Hutchisonin kerrotaan saaneen tarpeekseen vaimonsa välinpitämättömästä käytöksestä. Courtney oli luvannut liittyä miehensä seuraan yhteiselle joogatunnille, mutta neito tekikin aviomiehelleen oharit ohjelman kuvauksissa.

Hetki oli Dougille varsin tunteellinen, sillä mies murtui kyyneliin vaimonsa käytöksen vuoksi. Sarjaan osallistunut Shayne Lamas syytti Stoddenia siitä, ettei tämä osallistunut hyvinvointitunnille korkeakorkoisten ”stripparikenkiensä” takia. Hutchison purki tilanteessa pahaa mieltään kameroille.

– Sain tarpeekseni. Tämä on hevonpaskaa. Tämä ylittää rajani. Istun täällä matolla yksin, ja kaikki muut parit ovat kumppaniensa kanssa. Istun täällä kuin idiootti ilman vaimoani, kertoi Doug Hutchison ohjelmassa.

Vihreä maili -elokuvassakin esiintynyt Doug Hutchinson ja nykyään 18-vuotias Courtney Stodden menivät naimisiin viime vuoden toukokuussa Las Vegasissa. Teinitytön mukaan he deittailivat noin puolen vuoden ajan ennen kuin he päättivät tehdä suhteestaan vakavamman. He muun muassa lähettelivät toisilleen tekstiviestejä ja keskustelivat internetissä. Stodden on kertonut aloittaneensa seksielämänsä vasta aviomiehensä kanssa, koska hän halusi säästää neitsyytensä avioliittoon.