Hollywood-komistus kiistää kohuväitteet: ”Kyse oli aivan muusta”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suosittu miestähti Gerard Butler nousi kansainvälisesti tunnetuksi vuonna 2007 elokuvallaan 300. Sittemmin näyttelijä on tähdittänyt lukuisia elokuvia kuten The Ugly Truth, P.S. Rakastan sinua ja Lainkuuliainen kansalainen.

Butler on niittänyt menestystä myös seksikkäimpien miesten äänestyksissä. Äskettäin 42-vuotiaan Butlerin uutisoitiin kirjautuneen vieroitushoitoon päihdeongelmien takia, ja hänen huhuttiin olevan muun muassa koukussa alkoholiin ja reseptilääkkeisiin. Nyt mies on kuitenkin kiistänyt kyseiset juorut täysin, ja väittänyt viettäneensä kolme viikkoa Betty Ford Center -vieroitushoitolassa ”henkisistä syistä”.

Surffionnettomuudessa loukkaantunut tähti järkyttyi miltei kuollessaan Chasing Mavericks -draaman kuvauksissa. Mies ei ollut minkäänlaisessa päihdekoukussa hoitoon mennessään, vaan hän tarvitsi henkistä apua kivun kanssa selviämiseen. Karski näyttelijä halusikin omien sanojensa mukaan ”haistattaa kivulle paskat”.

– Kun kuulet sanan vieroitushoito, ajattelet, että ”hän on aivan rappiolla”. Mutta olen onnellinen, että tein sen valinnan. En ole alkoholisti, join viimeksi 15 vuotta sitten. Söin minimimäärän pillereitä mennessäni hoitoon, kyse oli enemmänkin henkisestä selviämisestä, kertoo Gerard Butler Daily Mail -sivustolle.

Gerard James “Gerry” Butler syntyi Skotlannin Glasgow’ssa ja varttui siellä koko nuoruutensa. Hollywoodin komistus opiskeli aiemmin lakia arvostetussa yliopistossa. Mies ei kuitenkaan pitänyt työstään lain parissa ja ei koskaan saanut lakimiehen pätevyyttä. Hän sai myös potkut harjoittelupaikastaan maineikkaassa lakifirmassa rajun alkoholin käyttönsä takia.