Hävettävätkö nolot vessaäänet? Uusi iPhone-sovellus peittää pörähdykset

Digi Nettivideot · Stara.fi

Lukemattomat suomalaisetkin häpeävät vessasta heidän toimistustensa aikana kuuluvia epämiellyttäviä ääniä, sillä erilaiset luonnolliset pörähdykset ja lorinat kuuluvat usein vessan oven läpi asunnon puolelle. Suosituin keino peittää ääniä on valuttaa hanasta vettä.

Kuva: ThirstFlusher

Jatkossa puhdasta vettä voidaan kuitenkin säästää, sillä hanaveden valuttaminen ei ole enää ainoa keino peittää noloja vessaääniä. Sitä varten on nimittäin lanseerattu kiinalaisen yrityksen kehittämä iPhone-sovellus ThirstFlusher, joka hoitaa peittävät äänet luontoa säästäen. Sovelluksen tarkoitus on äänten päästämisen lisäksi säästää vettä, sillä se kertoo käyttäjälle havainnollisesti kuinka paljon hän milloinkin säästi vettä.