Joan Jett juhli rohkeassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Punkin kummitädiksikin tituleerattu rock-ikoni Joan Jett on viime aikoina keikkaillut myös Euroopassa Joan Jett And The Blackhearts -yhtyeensä kanssa. Neitokainen oli taannoin ajankohtainen hänestä kertovan The Runaways -leffan myötä.

Nyt Joan Jett on yllättänyt rohkealla asullaan New Yorkissa, jossa hän osallistui A Night of New York Class -tapahtumaa läpinäkyvään toppiin pukeutuneena.

Joan Jett kuuluu rock-historian ihailluimpiin tähtiin, joka on toiminut esikuvana useille sukupolville. Hän tuli tunnetuksi jo 16-vuotiaana The Runaways -yhtyeestä, joka löi läpi 70-luvun lopulla menevillä hard rock -riffeillään ja glam rock -tyylisillä melodioillaan. The Runawaysin hajottua vuonna 1979 Jett kunnostautui myös tuottajana ja tuotti muiden muassa punk-bändi The Germsin ainoan studioalbumin GI.

Taustayhtyeensä The Blackheartsin Jett kokosi vähän ennen toisen I Love Rock’n’Roll -sooloalbuminsa julkaisua. Levy oli valtaisa menestys ja nimibiisi, klassikoksi noussut I Love Rock’n’Roll kuuluu edelleen rockradioiden vakiohitteihin ympäri maailmaa. Sittemmin useita levyjä julkaissut yhtye tunnetaan lisäksi kappaleistaan Bad Reputation, I Hate Myself For Loving You, Crimson & Clover ja Do You Want To Touch Me.