Katie Price erosi poikaystävästä – uusi mies jo kiikarissa?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitytähti Katie Price eli povipommi Jordan, on tullut miljoonille tutuksi kolmossivun tyttönä ja omista realitysarjoistaan. Vähäpukeisuudestaan tunnettu kolmen lapsen äiti yrittää jälleen saada jalansijaa musiikkialalla.

Nyt 34-vuotiaan povipommin kerrotaan kirmanneen taas sinkkulaitumille, sillä uusimpien raporttien mukaan Katie Price erosi lopullisesti argentiinalaisesta mallipoikaystävästään, Leandro Pennasta. Neitokainen ei ole suinkaan jäänyt lepäilemään laakereilleen eron jälkeen, vaan hänellä huhutaan olevan jo uusi kiinnostuksen kohde.

Pricen kerrotaan viehättyneen 19-vuotiaasta X Factor -kilpailijasta, Dan Ferrari-Lanesta. Hän on muun muassa tekstaillut miehen kanssa flirttailevia viestejä. Neito kuitenkin väittää kyseisiä viestejä täysin ”platonisiksi ja viattomiksi”. Julkkistyrkky tähti kieltää miehellä olevan mitään tekemistä eron kanssa. Hänen mukaansa suhde Pennaan päättyi muun muassa sen vuoksi, etteivät he ehtineet nähdä toisiaan tarpeeksi usein.

– Työskentelimme eri mantereilla, mikä luo paineita. Perhesuhteiden luomien haasteiden ja työuriemme takia vietimme paljon aikaa erillämme. Suhteen oli vaikea edetä mihinkään, kertoi Katie Price verkkosivuillaan antamassaan tiedotteessa.

Äskettäin Pricen vielä uumoiltiin kihlautuneen poikaystävänsä kanssa. Pari ehti suhteensa aikana eroamaan useaan otteeseen. Viimeksi Price erosi itseään kahdeksan vuotta nuoremmasta argentiinalaismallista vuoden 2011 lokakuussa lyhyen seurustelun päätteeksi. Tuolloin Pennan huhuttiin kosineen kaunotarta välirikon aikana, mutta tietoa ei koskaan varmistettu.