Katie Pricen valtavat rinnat kuin vappupallot

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitytähti Katie Price, eli povipommi Jordan, on tullut miljoonille tutuksi kolmossivun tyttönä ja omista realitysarjoistaan. Vähäpukeisuudestaan tunnettu kolmen lapsen äiti yrittää jälleen saada jalansijaa musiikkialalla.

Äskettäin 34-vuotiaan povipommin kerrottiin eronneen argentiinalaisesta mallipoikaystävästään, Leandro Pennasta. Nyt vasta sinkkuuntunut kaunotar on ikuistettu seksikkäisiin paparazziotoksiin, jotka eivät tähden avuja peittele. Katie Price näyttäytyi Skyfall-elokuvan ensi-illassa törkeän avonaisessa minimekossa, joka toi hänen jättikokoiset rintansa tarjottimelle.

Äskettäin Pricen vielä uumoiltiin kihlautuneen poikaystävänsä kanssa. Pari ehti suhteensa aikana eroamaan useaan otteeseen. Viimeksi Price erosi itseään kahdeksan vuotta nuoremmasta argentiinalaismallista vuoden 2011 lokakuussa lyhyen seurustelun päätteeksi. Tuolloin Pennan huhuttiin kosineen kaunotarta välirikon aikana, mutta tietoa ei koskaan varmistettu.