Kim Kardashianin hoikistunut vatsa paljastui nettikuvassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitytähti ja ökyrikkaan Kardashianin julkkisperheen jäsen Kim Kardashian on seurustellut jo puolen vuoden ajan räppäri Kanye Westin kanssa. Viime aikoina kurvikaunotar on ollut poikaystävänsä tiukan tarkastelun alla, ja Kanyen on kerrottu ehdottaneen kullalleen laihdutuskuuria.

32-vuotias neitokainen onkin viime aikoina viettänyt aikaa liikuntapitoisissa harrastuksissa. Kuntoilu alkaa nyt tehdä tehtävänsä, kuten voi huomata Kimin uusimmasta Twitter-kuvasta. Julkkistähti esittelee otoksessa litistynyttä vatsanseutuaan yllään urheilurintaliivit ja löysät college-housut.

Kuva: Twitter

Äskettäin Kim Kardashian kertoi arvostavansa nykyään enemmän normaalia arkea. Kim kertoi nauttivansa elämän pienistä hetkistä muun muuassa kokkaamalla ja viettämällä aikaa kotonaan. Hän osti äskettäin räppärirakkaalleen Lamborghini-merkkisen urheiluauton, mikä sai ohjelman erään naisjuontajan puhumaan sarkastisesti Kimin ”normaalista” arjesta.