Rekkakuski varasti 1 512 lavaa olutta – myi etupihallaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teksasilainen rantakaupunki jäi hiljattain vaille 1.512 lavallista Budweiser-olutta, jotka päätyivät parempiin suihin. Syypäänä on niitä toimittanut rekkakuski, joka epäilemättä luuli tehneensä vuosisadan rikoksen varastaessaan oluet ja myytyään ne eteenpäin.

Hoston Chronicle-lehden mukaan Sundiata Bilal Simba -nimisen 52-vuotiaan rekkakuskin oli määrä toimittaa oluet kotikaupungistaan Houstonista 357 kilometrin päässä sijaitsevaan Corpus Christim kaupunkiin. Kun olutlastia ei kuulunutkaan määränpäässä, Sundiatan esimies Robert Riles otti häneen yhteyttä.

Vasta kuukauden yhtiössä työskennellyt mies väitti rekkansa hajonneen kesken matkan. Hän myös kertoi, ettei hänellä ole auton hinaamiseen tarvittavaa 2.000 dollarin summaa. Robert Riles lähti auttamaan miestä hädässä ja ajoi paikalle, jossa Sundiata oli väittänyt rekkansa hajonneen.

Esimies ei kuitenkaan löytänyt paikan päältä kumpaakaan, eikä paikallisella poliisillakaan ollut tietoa alueella hajonneesta rekasta. Houstoniin palatessaan Robert sai kuljettajalta puhelun, jossa hän kertoi myyneensä lastin koska tarvitsi rahaa.

Neljä päivää myöhemmin Houstonin poliisi sai vihjeen, jonka mukaan suuria määriä olutta myytiin vuokraperävaunuista paikallisen omakotitalon pihalta. Viranomaiset löysivät kymmeniä tyhjiä Budweiser-laatikoita, joihin merkatut koodit vastasivat Sundiatan ”toimittamaa” tilausta. Rekkakuski pidätettiin, ja häntä syytetään nyt törkeästä varkaudesta.