Melkoinen syytös: ”Justin Bieber osti penispumpun varastetulla luottokortillani!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen teinisensaatio Justin Bieber on parhaillaan useita kuukausia kestävällä Believe-maailmankiertueella. Poppari on ollut viime päivinä usein otsikoissa kiertueensa merkeissä, sillä loppuunmyydyillä keikoilla on sattunut ja tapahtunut.

Nyt TMZ-verkkosivusto kertoo erikoisesta kanteesta, jonka Yhdyvaltain Michiganissa asuva Selena Gomezin isäksikin itseään väittävä sekopää on nostanut teinipopparia vastaan. Kyseessä on yksi hulluimmista ja mitä todennäköisimmin perättömimmistä väitteistä, mitä oikeudessa on koskaan kuultu.

Mies muun muassa väittää Bieberin ostaneen penispumpun häneltä varastamallaan luottokortilla, ja popparin pettäneen Selenaa Ke$han, Rihannan ja Penelope Cruzin kanssa. Michiganilaisherra myös väittää tähden lainanneen häneltä 426,78 dollaria Selenan aborttia varten, sillä hänen mukaansa Bieber saattoi tytön raskaaksi miehen ”kanadalaisen karhuntaljan päällä”.

Myös laulajatähden ystävä Usher saa osansa ”syytöksistä”. Kanteen nostajan mukaan Usher tunkeutui hänen taloonsa vuoden 2012 itsenäisyyspäivänä ja sodomisoi häntä ilotulitteella Katy Perryn kappaleen soidessa taustalla. Muiden väitteiden mukaan Bieber muun muassa tartutti Gomezille sukupuolitaudin ja käytti räppäri P. Diddyn kanssa kokaiinia koulujen alueilla.

TMZ-verkkosivustolla kerrotaan, etteivät toimittajat vaivautuneet ottamaan Justin Bieberiin yhteyttä kommenttien toivossa.

Stratfordissa varttunut Justin Bieber syntyi vuonna 1994 Ontariossa. Manageri Scooter Braun löysi Bieberin YouTube-palvelun kautta. Sittemmin teinitähti tutustui r&b-laulaja Usheriin ja julkaisi One Time -debyyttisinglensä. Menestystä onkin tullut roppakaupalla, sillä Justin Bieber nimettiin taannoin maailman vaikutusvaltaisimpien julkkisten kärkikastiin.