Taylor Swift oli ”liian vakava” – poikaystävä jätti!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman menestyneimpiin artisteihin lukeutuva Taylor Swift on rikkonut uransa aikana lukuisia myyntiennätyksiä. Poppia ja kantria yhdistävä kaunotar on tienannut tämän vuoden aikana jo huimat 57 miljoonaa dollaria, eli 48 miljoonaa euroa.

Swift tunnetaan muusikkona siitä, että hän purkaa sydänsurujaan omiin kappaleisiinsa. Nyt neitokaisen musiikillinen tuotanto on saanut jälleen uutta materiaalia, sillä 22-vuotiaan popparin kerrotaan eronneen poikaystävästään Conor Kennedystä. Nuorukainen jätti Taylorin, koska kaunotar oli hänen mukaansa ”liian vakava”.

– Conor on vasta 18-vuotias poika, eikä halunnut mitään liian vakavaa. Taylor sen sijaan etsii sielunkumppaniaan, ja tämä hieman pelotti nuorta miestä, kertoo lähde Radar Online -sivustolle.

Tähti meni niinkin pitkälle, että osti uuden 5 miljoonan dollarin, eli 4 miljoonan euron, kodin aivan Conorin isoäidin Ethel Kennedyn naapurista. Nuorukainen asui itsekin aivan poptähden läheisyydessä. Samoihin aikoihin neito esitteli sydämensä valitun myös vanhemmilleen.

Taylor Swift julkaisee tässä kuussa neljännen albuminsa, joka kantaa nimeä Red. Kantritähti julkaisi aiemmin tässä kuussa albumin ensimmäisen singlen, We Are Never Ever Getting Back Together, joka osoittautui heti megahitiksi. Single myi viikon aikana huimat 623.000 kappaletta. Kymmeniä miljoonia vuodessa tienaava Taylor Swift on paljastanut uuden albumin kertovan hänen epäonnistuneista ihmissuhteistaan.