BB-Tea hämmentyi sheivauksesta: ”Mikä juttu! Ei ole ennen kuultu”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa keskusteltiin tänään aamupäivällä ihmisten luonnollisista tuoksuista ja niiden peittämisestä erilaisin keinoin. Teija kertoi asukkaille, että kainaloon laitettava deodorantti ei toimi tehokkaasti, mikäli kainalokarvoja ei ole ajeltu.

Muut asukkaat näyttivät uskovan mitä sairaanhoitajana työskennellyt Teija kertoi ja Jouko jopa esitteli kuinka hänen ajeltu kainalonsa ei tuoksunut lainkaan hielle. Asukkaista Tea oli kuitenkin täysin eri linjoilla, sillä hän ei voinut uskoa korviaan. Neitokainen nosti varsinaisen metelin ilmaistessaan olevansa Teijan kanssa täysin eri mieltä karvojen ajelusta.

– Mä en ole kyllä koskaan sheivannut tolleen! Sä oot todella sekaisin! Deodorantti ja sheivaus! Mikä juttu. Ei ole ennen kuultu, Tea toisteli epäuskoisena.

– Eihän ne bakteerit missään karvojen päässä ole, Teija yritti selittää Tealle.

Muut asukkaat tyytyivät lähinnä naureskelemaan Tean ihmettelylle. Teija poistui lopulta paikalta naureskellen ja kertoi muille asukkaille antiperspiranttien ja deodoranttien eroista.