Courtney Stoddenille jyrkkä käsky: ”Vaatteet päälle tai ulos!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viime vuonna näyttelijä Doug Hutchison ja teini-ikäinen Courtney Stodden astelivat alttarille suuren mediakohun saattelemana. Sittemmin kohuttu pariskunta on pysytellyt tiiviisti otsikoissa erityisesti teinivaimon rohkeiden poseerausten merkeissä.

Viime aikoina pariskunta on korjaillut rakoilevaa suhdettaan Couple’s Therapy -ohjelmassa. Nyt 18-vuotiaan Courtney Stoddenin paljasteleva pukeutumistyyli on saanut kyseisen realityohjelman suhdeterapeutin Jenn Bermanin reagoimaan voimakkaasti. Hänen mukaansa neitokaisen vähäpukeisuus hämmentää toisia pariskuntia.

Tohtori muistutti Stoddenia ohjelmassa, että tämä on aivan liiaksi fiksoitunut omaan ulkonäköönsä. Hän vaatikin julkkiskaunotarta peittämään siveellisesti rintansa ja häpynsä. Neito on pukeutunut aiemmin muun muassa niin minimittaisiin hameisiin, että vilautteli aina istuessaan alushousujaan.

– Tämä asukoodi ei ole neuvoteltavissa. Jos hän ei seuraa sääntöjä, hänen pitää lähteä, kertoo suhdeterapeutti Jenn Berman Couple’s Therapy -ohjelmassa.

Teinivaimo ei reagoinut saamaansa käskyyn tyynesti, vaan koki tulleensa loukatuksi. Hänen mukaansa monet ihmiset myös pitävät siitä, miltä hän näyttää. Blondi sanoikin itsevarmasti olevansa ”erilaisten ihmisten ääni”, joka on pelastanut monta ihmiselämää pukeutumisellaan.

Vihreä maili -elokuvassakin esiintynyt Doug Hutchinson ja nykyään 18-vuotias Courtney Stodden menivät naimisiin viime vuoden toukokuussa Las Vegasissa. Teinitytön mukaan he deittailivat noin puolen vuoden ajan ennen kuin he päättivät tehdä suhteestaan vakavamman. He muun muassa lähettelivät toisilleen tekstiviestejä ja keskustelivat internetissä. Stodden on kertonut aloittaneensa seksielämänsä vasta aviomiehensä kanssa, koska hän halusi säästää neitsyytensä avioliittoon.