Kauhistuttava löytö pihamaalta – Halle Berry joutui jättämään kotinsa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Näyttelijäkaunotar Halle Berry sai aiemmin tällä viikolla tietää olevansa sukua kohua herättäneelle entiselle Alaskan kuvernöörille Sarah Palinille. 46-vuotias Halle Berry on nyt kertonut yllättävästä syystä, jonka takia hän joutui jättämään kotinsa joksikin aikaan.

Bond-tyttönäkin nähty Berry oli nimittäin löytänyt terassillansa olleen tuolin alta myrkyllisiä hämähäkkejä, WENN-sivusto uutisoi. Näyttelijätär kertoo, kuinka hänen puutarhurinsa löysi tarkemman tutkimisen jälkeen tuolin alta kokonaisen pesällisen myrkyllisiä mustaleskiä.

– Minä vain lähdin… Sanoin että ”Minä lähden ja teidän on hoideltava tuo, koska en voi sietää hämähäkkejä”, Halle Berry kertoo koettelemuksestaan.

Menestysnäyttelijätär on aiemminkin kertonut pelostaan hämähäkkejä kohtaan. Berryn painajaiset muuttuivat taannoin todellisuudeksi hänen vierailtua Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa. Pilailustaan tunnettu DeGeneres nimittäin järjesti hämähäkkiasuun pukeutuneen avustajan säikäyttämään Berryn takaapäin. Yllättävä kohtaaminen sai kaunottaren kiljahtamaan ja kiroilemaan.

Oscar-palkittu Halle Berry on ollut naimisissa kaksi kertaa, baseball-pelaaja David Justicen ja laulaja Eric Benetin kanssa. Näyttelijätär paljasti ensimmäisen avioeronsa jälkeen harkinneensa itsemurhaa. Vuonna 2005 Halle alkoi seurustelemaan mallikomistus Gabriel Aubryn kanssa ja pariskunta sai kolmen vuoden seurustelun jälkeen Nahla-tyttären. Halle joutui raskausaikanaan hankkimaan itselleen useita turvamiehiä, kun hänen lapsensa uhattiin tappaa.