Vaimo oli liian ruma – oikeus tuomitsi maksamaan aviomiehelle jättikorvaukset

Ohhoh! · Stara.fi

Lainsäädäntö ja sen soveltaminen eroavat huimasti maasta toiseen, ja esimerkiksi Yhdysvalloissa ja Kiinassa nähdään aika ajoin oikeustapauksia, jotka ihmetyttävät ympäri maailmaa. Nyt eräs kiinalainen nainen on tuomittu maksamaan aviomiehelleen jättikorvaukset, koska oli liian ruma.

Pohjoiskiinalainen aviomies haastoi vaimonsa oikeuteen, koska tämä oli miehen mielestä todellisuudessa liian ruma. Oikeus oli samaa mieltä ja tuomitsi naisen maksamaan miehelleen noin 100.000 euron arvoiset korvaukset, Fox 31 uutisoi perjantaina. Erikoinen tapaus sai alkunsa siitä, että nainen synnytti pariskunnalle ”uskomattoman ruman” lapsen.

Ensin mies syytti naista pettämisestä, koska lapsi ei näyttänyt kummaltakaan vanhemmaltaan. Pian nainen kuitenkin paljasti käyttäneensä noin 85.000 euroa kauneusleikkauksiin. Miehen mukaan hän meni naisen kanssa naimisiin väärin perustein, koska vaimo ei kertonut hänelle kauneusleikkauksista. Kauneus ei tällä kertaa siis ollutkaan katsojan silmässä.