Kimin ja Christinan Halloween-asuista ei rintamusta puuttunut – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Kim Kardashian on seurustellut jo puolen vuoden ajan räppäri Kanye Westin kanssa, vaikka onkin edelleen virallisesti naimisissat toisen miehen kanssa. Taannoin Kanyen kerrottiin ehdottaneen kullalleen laihdutuskuuria.

32-vuotias neitokainen onkin viime aikoina viettänyt aikaa liikuntapitoisissa harrastuksissa. Kuntoilu alkaa nyt tehdä tehtävänsä, ja eilen Kim esitteli jälleen hoikistuneita kurvejaan osallistuessaan Beverly Hillsissä järjestettyihin Halloween-juhliin yhdessä Westin kanssa. Kim nähtiin merenneitohenkisessä asussa, kun Kanye pukeutui ilmeisesti räppäriksi.

Bileissä oli paikalla myös poptähti Christina Aguilera, joka on pyöristynyt selvästi parin viime kuukauden aikana. Tuttuun tapaansa popkaunotar vain korosti aikaisempaa muhkeampia muotojaan.

Äskettäin Kim Kardashian kertoi arvostavansa nykyään enemmän normaalia arkea. Kim kertoi nauttivansa elämän pienistä hetkistä muun muuassa kokkaamalla ja viettämällä aikaa kotonaan. Hän osti äskettäin räppärirakkaalleen Lamborghini-merkkisen urheiluauton, mikä sai ohjelman erään naisjuontajan puhumaan sarkastisesti Kimin ”normaalista” arjesta.