Pankkiryöstäjä mokasi elokuvatyyliin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Rikolliseen toimintaan sortuneet ovat varmasti usein huomanneet, ettei rikos todellakaan kannata. Tähän päätelmään on varmasti päätynyt myös amerikkalaismies nimeltä Kendrick Roby. Hän jäi nimittäin kiinni melko koomisella tavalla ryöstettyään pankin Redwoodissa.

Poliisit pääsivät 24-vuotiaan rötöstelijän kannoille erittäin nopeasti, sillä tämä oli pankista lähtiessään onnistunut tipauttelemaan seteleitä matkan varrelle, San Jose Mercury News uutisoi. Roby oli astellut paikalliseen BBVA Compass -pankkiin, jossa hän oli aseella uhaten vaatinut rahaa. Virkailijat eivät kuitenkaan antaneet ryöstäjälle rahaa, jolloin tämä oli itse hypännyt tiskin taakse keräämään saalistaan.

Tyhmyydellään häikäissyt Roby oli sen jälkeen useiden silminnäkijöiden mukaan juossut kahden korttelin päässä sijaitsevaan asuntoon. Poliisit saivat miehen kuitenkin erittäin nopeasti kiinni kätevän rahavanan ja silminnäkijälausuntojen avulla. Robyn tapausta tullaan käsittelemään oikeudessa ensi kuussa.