Spice Girls kokoontui jälleen – tapaaminen päättyi kyyneliin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen Spice Girls -yhtye saavutti huiman suosion 1990-luvulla ja se kuuluu edelleen menestyneimpiin tyttöbändeihin. Bändi hajosi Geri Halliwellin jätettyä yhtyeen vuonna 1998, mutta on sittemmin yhdistänyt jälleen voimansa muun muassa yhteisellä kiertueella.

Nyt maustetytöt kokoontuivat jälleen yhteen heidän uraansa käsittelevää TV-dokumenttia varten. Mukana ohjelman teossa olivat myös laulajattarien äidit. Bändin villikissa Mel B ei ole puhunut äidilleen Andrealle neljään vuoteen perheriidan takia, ja murtuikin lopulta kyyneliin puhuessaan tapauksesta kameroille.

– Tyttöjen äidit ovat todella iso osa heidän tarinaansa, joten heidät tarvittiin dokumenttiin. Se oli tietenkin erittäin vaikeaa Mel B:lle, jolla on vaikea suhde omaan äitiinsä. Hän päätti avautua aiheesta, ja haastattelussa nähdäänkin paljon kyyneleitä, kertoo sisäpiirin lähde Daily Mail -lehdelle.

Spice Girls tyttöbändiin kuuluvat Geri Halliwell, Emma Bunton, Melanie Brown, Melanie Chisholm ja Victoria Beckham. Taannoin maustetytöt pääsivät esiintymään yhdessä Lontoon olympialaisten päätösseremoniassa, ja jatkoivat sen jälkeen muiden poppareiden kanssa railakkaille jatkoille, joiden kuvat päätyivät verkkoon.