Hugh Jackman paljasti synkän taustansa: ”Äiti hylkäsi lapsena”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suuren suosion saaneiden X Men -elokuvien tähti Hugh Jackman on nykyisin miljoonien naisten ihailema komistus, jota pidetään yhtenä Hollywoodin seksikkäimmistä miehistä. Nyt australialainen näyttelijä on kertonut elämänsä suuresta tragediasta.

Miehen mukaan hänen äitinsä nimittäin hylkäsi hänet, kun poika oli kahdeksanvuotias. Kaikesta huolimatta komistus ei koskaan epäillyt äitinsä rakkautta.

– Tämä saattaa kuulostaa oudolta, mutta minusta ei koskaan tuntunut siltä, ettei äitini olisi rakastanut minua. Olen puhunut asiasta hänen kanssaan, ja tiedän hänen kamppailleen päätöksensä kanssa. Hän joutui syntymäni jälkeen masennuksen takia sairaalaan. Hänellä ei ollut tukiverkostoa Australiassa, kertoo Hugh Jackman Female First -sivustolle.

43-vuotias mies muistaa kuitenkin, miten pahalta tuntui, kun vieraatkin ihmiset puhuivat Englantiin paenneesta äidistä. Hän tunsi myös ihmisten katsovan itseään eri tavalla tapauksen ansiosta. Jackman ei kuitenkaan kanna kaunaa äidilleen, vaan on antanut tapahtuneen anteeksi.

Taannoin AshleyMadison.com -verkkopalvelun kyselyssä selvisi, että Jackman oli kolmanneksi toivotuin pari avioliiton ulkopuoliseen suhteeseen. Äänestykseen osallistui yli 30.000 vastaajaa. Sydneyssä syntynyt Jackman meni naimisiin vaimonsa Deborra-Lee Furnessin kanssa vuonna 1995.