Jennifer Lopezin kauhun hetket – fanilauma piiritti tyttären

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Latinotähdet Jennifer Lopez ja Marc Anthony erosivat taannoin vuosien avioliiton jälkeen. Lopez löysi itselleen pian tilalle hyvinkin paljon nuoremman Casper Smartin, joka toi laulajattarelle puuma-nimityksen.

Nyt 43-vuotias neitokainen on kertonut kokeneensa järkyttävän hetken Chanel-vaatemerkin muotinäytöksessä. Tähti otti näytökseen mukaan myös 4-vuotiaan Emme-tyttärensä, koska pikkuneiti on jo osoittanut kiinnostusta muotia kohtaan. Kaunotar joutui jälkikasvuineen fanilauman piirittämäksi, mikä sai hänet pelkäämään lapsensa turvallisuuden puolesta.

– Emme on pienestä pitäen kokeillut erilaisia vaatteita, joten otin hänet mukaan Chanelin muotinäytökseen Pariisissa. En ollut vieraillut pitkään aikaan näytöksessä, ja unohdin miten ihmiset ryntäävät luokseni. He olivat niin lähellä ja ahdistuin pahasti. Pelkäsin, mitä he voisivat tehdä tyttärelleni, kertoo Jennifer Lopez Weekend-lehdelle.

Onneksi popkaunotar huolestui turhaan, eikä hänen tyttärelleen käynyt mitään kaaosmaisessa tilanteessa. Naisen mukaan Emme ottikin saamansa huomion varsin rennosti, mikä huvitti myöhemmin ”friikkaillutta” julkkisäitiä. Jennifer ei kuitenkaan aio enää toistaa samaa virhettä uudelleen, ja pitää vastaisuudessa lapsensa pois samantyylisistä tapahtumista.

Anoppi on pahin ja Unelmien Manhattan -elokuvia tähdittänyt Jennifer Lopez nähtiin äskettäin Suomenkin valkokankailla elokuvassa Mitä odottaa kun odotat. Samannimiseen romaaniin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Lopezin lisäksi muun muuassa Cameron Diaz, Matthew Morrison, Elizabeth Banks, Anna Kendrick ja Chris Rock.