Justin Bieber paljasti pelkonsa: ”Se on elämäni riskeeraamista”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalainen teinisensaatio Justin Bieber on parhaillaan useita kuukausia kestävällä Believe-maailmankiertueellaan. Poppari joutui äskettäin erikoisten syytösten kohteeksi erään sekopäisen miehen keksimien tarinoiden takia.

Nyt Justin Bieber on otsikoissa hieman toisenlaisissa merkeissä. Teinitähti nimittäin paljasti hiljattain lehtihaastattelussa yhden pahimmista peloistaan. Nuoren artistin mukaan hän saa usein paniikkikohtauksia, koska pelkää lentämistä. Lentopelko saa hänen sydämensä tykytyksen kiihtymään.

– Lentäminen pelottaa minua. Saatan hätääntyä koneessa ja sydämeni tuntuu pysähtyvän. Sitten sydämeni tykytys kiihtyy ihan kuin se räjähtäisi. Lentokoneella matkustaminen on elämäni riskeeraamista, Justin Bieber kuvaili lentopelkoaan Live-lehdelle.

Lisäksi poppari kertoi kauhistelevansa lentokoneesta kuuluvia ääniä ja kolahduksia. Bieberin mukaan hän tuntee olonsa epävarmaksi, koska hän ei pysty kontrolloimaan lentokonetta. Artisti ajattelee aina lentokoneessa istuessaan kuolevansa, jos kone putoaa. Teinitähti on aiemmin kertonut pelkäävänsä myös haikaloja.

Stratfordissa varttunut Justin Bieber syntyi vuonna 1994 Ontariossa. Manageri Scooter Braun löysi Bieberin YouTube-palvelun kautta. Sittemmin teinitähti tutustui r&b-laulaja Usheriin ja julkaisi One Time -debyyttisinglensä. Menestystä onkin tullut roppakaupalla, sillä Justin Bieber nimettiin taannoin maailman vaikutusvaltaisimpien julkkisten kärkikastiin.