Lola Ponce ihastutti rannalla – pienet bikinit korostivat muotoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Argentiinalainen näyttelijätär ja mallikaunotar Lola Ponce ei lukeudu ainakaan vielä maailman seuratuimpien kaunotarten joukkoon, mutta viime aikoina hänen rantakuviaan on nähty lehdissä. Näin tälläkin kerralla.

Nyt Lola Ponce on kuvattu viettämässä vapaapäivää rannalla yhdessä poikaystävänsä Aaron Diazin kanssa. Punaisissa bikineissä keikistellyt neitokainen nähtiin nauttimassa sekä meren aalloista että poikaystävänsä hellistä suudelmista.

29-vuotias Lola Ponce, koko nimeltään Paola Fabiana Ponce, tunnetaan latinalaisessa maailmassa erityisesti El Talisman -televisiosarjan tähtenä. Myös hänen poikaystävänsä näyttelee sarjassa, joten kyseessä on todellinen julkkispari. Televisiossa he tosin näyttelevät sisaruksia. Jokunen vuosi sitten Lola oli Cannesin elokuvajuhlilla yhdessä George Clooneyn kanssa.