Nainen tekeytyi pojaksi saadakseen teinitytön sänkyyn – 30 vuoden vankeus uhkaa

Ohhoh! · Neea Jokinen

Teinit voivat joutua helposti internetissä liikkuvien pedofiilien ja seksuaalirikollisten uhriksi esimerkiksi sosiaalisen median välityksellä. Nyt erään amerikkalaisen naisen kerrotaan tehneen uskomattoman muodonmuutoksen vietelläkseen alaikäisen tytön sänkyyn.

Massachusettsin Quincy-kaupungissa asuva 25-vuotias Carissa Hads teki vuonna 2010 MySpace-palveluun käyttäjäprofiilin, jossa hän esiintyi 18-vuotiaana James Puryear Wilson -nimisenä teinipoikana. Nainen tutustui palvelun kautta 15-vuotiaaseen virginialaiseen teinityttöön, jonka kanssa hän aloitti nettisuhteen.

Carissa Hads kommunikoi uhrinsa kanssa verkossa noin vuoden ajan ennen kuin hän sopi tapaamisen tytön kanssa. Nainen muuntautui tapaamista varten pojaksi käyttämällä tekopenistä ja piilottamalla rintansa korsettimaisen tuen alle. Hän tapasi uhrinsa ainakin kolme kertaa ja harrasti tytön kanssa seksiä muun muassa hotellissa.

Poliisien mukaan nainen käytti myös värillisiä piilolinssejä. Uhrin tiedetään ottaneen itsestään alastonkuvia ja lähettäneen niitä multimediaviesteillä Hadsin kännykkään. Poliisi pääsi naisen jäljille erään epäileväisen teinin ilmoituksen johdosta.

Carissa Hads pidätettiin Pittsburghin lentoasemalla. Sittemmin tutkimuksissa poliisit löysivät naisen vaatteiden taskusta ihonvärisen tekopeniksen, jota hän käytti seksiaktien aikana. Hän on myöntänyt tekonsa ja voi joutua kymmeniksi vuosiksi vankilaan alaikäisen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, The Daily Mail -sivusto uutisoi.