Rocklegendalta huikea synttäriyllätys fanille

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittirokkari Billy Idol oli 1980-luvun kuumimpia tähtiä, mutta viime vuosina mies on viettänyt hiljaiseloa viihdeotsikoista. Miekkonen tuli aikoinaan tunnetuksi White Wedding, Rebell Yell ja Dancing With Myself -hittikappaleista.

56-vuotias rokkari ilahdutti äskettäin faniaan ja veti keikan tämän 26-vuotissyntymäpäivillä. Michael Henrichsen oli niin innokas näkemään idolinsa live-esiintymisen, että järjesti sitä ajavan kampanjan jo vuonna 2010. Mies olisi halunnut alunperin tähden 24-vuotissyntymäpäivilleen, mutta tuolloin Billy Idol kieltäytyi kunniasta.

Rokkarin mieli kuitenkin muuttui fanin sinnikkyyden ansiosta, ja tähti esiintyikin Henrichsenin juhlissa seattlelaisella Showbox-klubilla. Mies sai faninsa kyyneliin laulaessaan hänelle onnittelulaulua ja pyytäessään päivänsankarin lavalle kanssaan, uutisoi Female First -sivusto.

Billy Idol, oikealta nimeltään William Michael Albert Broad, oli 1980-luvun ensimmäisiä rockartisteja, jotka saavuttivat suurta menestystä musiikkikanava MTV:n avulla. Miehen imago rakentui pahan pojan rooliin varaan. Hän nousi Rebel Yell -hittinsä avulla supertähtien kategoriaan Yhdysvalloissa. Rokkari on viime vuosina kärsinyt huumeongelmista, selvinnyt vakavasta moottoripyöräonnettomuudesta ja esiintynyt elokuvissa.