Isoveljen yllätys sai BB-Jonna A:n itkemään

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talossa vietetään tällä viikolla Kaksoset-viikkotehtävää, jonka aikana asukkaat ovat siamilaisia kaksosia. Yhtenäisissä vaatteissa liikkuvat kaksosparit saivat tänään Isoveljeltä yllätysuutisen, joka sai vaaleahiuksisen BB-Jonna A:n itkemään.

Isoveli pyysi asukkaat sohville. Kaksospari BB-Jouko ja BB-Iida lukivat ilmoituksen, jossa Isoveli kertoi palkitsevansa esimerkillisesti käyttäytyneen kaksosparin. BB-Tomi ja BB-Jonna A saivat molemmat läheisensä kirjoittaman kirjeen, jonka he lukivat ääneen muille asukkaille.

Jonna A pisti kätensä suun eteen ja purskahti itkuun ilosta. Pian Isoveli kuulutti, että kaksosparit ovat saaneet kotirintamalta lähetetyt kirjeet. Blondi sai kirjeensä luettua ääneen, vaikka ääni vapisikin ilosta ja silmät kostuivat kyyneleistä.

– Ihmisiksi vaan siellä, niin kivasti menee. Terkkuja täältä kaikilta. Sun ei tarvitse pyytää anteeksi multa, olen ylpeä susta. Loppuun asti vaan ihmisiksi ja ota kaikki irti. Kotona kaikki hyvin, ei tarvitse murehtia mitään, Jonna A luki isänsä kirjoittamasta kirjeestä.

BB-Teija kuunteli liikuttuneena asukastoverinsa läheisen kirjoittamaa kirjettä ja pyyhki pian itsekin kyyneliä. BB-Tomi sai myös kirjeen kotoa ja luki sen iloisena muille kilpailijoille. Tomin isoäiti muun muassa kertoi olevansa huolissaan siitä, että nuorukainen laihtuu Big Brother -talossa.