Vieraat järkyttyivät: Frasier-tähti vei 3-kuukautisen tyttärensä Playboy-juhliin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Frasier-hittisarjan päätähti Kelsey Grammer on kiistellyt viime aikoina raha-asioista entisen vaimonsa Camille Grammerin kanssa. Pariskunta oli naimisissa 14 vuoden ajan, mutta suhde päättyi viime vuonna muun muuassa seksin puutteen aiheuttamien ongelmien takia.

Äskettäin 57-vuotias mies sai porttikiellon Piers Morgan Tonight -ohjelmaan paettuaan ohjelman kuvauksista ilman selitystä. Nyt erikoisista tempauksistaan tunnettu näyttelijä on vienyt kolmekuukautisen Faith-tyttärensä Playboy-kartanossa pidettyihin juhliin. Mies järkytti muita juhlavieraita epäsopivalla seuralaisellaan, ja asiaa purettiin myöhemmin Twitter-blogien välityksellä.

– Miksi v**ussa Kelsey Grammer tuo vastasyntyneen vauvan Playboy-bileisiin? Kirjoitti juhliin osallistunut Melissa May blogiinsa.

Neljästi naimisissa olleella Kelsey Grammerilla on viisi lasta ja yksi lapsenlapsi. Hänen toinen avioliittonsa strippari Leigh-Anne Csuhanyn kanssa kesti vain vuoden verran, sillä televisiotähden mukaan nainen oli väkivaltainen. Entinen vaimo muun muuassa uhkasi näyttelijää aseella. Nykyään mies on naimisissa 25 vuotta nuoremman lentoemännän Kayte Walshin kanssa. He saivat kesällä ensimmäisen yhteisen lapsensa, jonka nimeksi tuli Faith Evangeline Elisa.