BB-Tea paljasti: ”Minua on syrjitty”

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talossa vietetään tällä viikolla Kaksoset-viikkotehtävää, jonka aikana asukkaat ovat siamilaisia kaksosia. Yhtenäisissä vaatteissa liikkuvat kaksosparit keskustelivat tänään olohuoneessa opiskeluvuosistaan. Talon blondi, BB-Tea, kertoi kohdanneensa koulussa syrjimistä.

Tea kertoi olevansa pettynyt siihen, ettei hän saanut koskaan palkintoja tai muita kannustimia hyvästä koulumenestyksestään. Nuoren naisen mukaan hänen keskiarvonsa oli surkea yläastevuosien alussa. Hän kuitenkin päätti panostaa opiskeluun ja sai nostettua arvosanojaan peruskoulun viimeisenä luokkavuotena.

– Musta tuntuu, että mua on jotenkin syrjitty koulussa, opettajat siis. Mä en saanut edes stipendiä. Olin seiskalla vitosen oppilas ja sit ysillä sain kaikista kaseja ja ysejä. Yhtäkkiä vaan panostin kouluun ja menestyin. Ja en saanut v*ttu stipendiä parhaasta koulumenestyksestä, vaan mun lintsarifrendi sai sen, Tea selitti.

– Mä sain selkääni, jos oli huono todistus, BB-Teija muisteli.

– Joku päivä ne vielä katuu sitä, ettei ne antanut mulle stipendiä, Tea sanoi.

BB-Jarno kertoi olleensa tarkkailuluokalla keskittymishäiriönsä takia.

– Tarkkiksella oli ihan parasta. Olin yläasteella yhden vuoden tarkkailuluokalla. Kävin monta vuotta koulupsykiatrilla, oli vähän keskittymishäiriötä ja kaikenlaista. Sit menin tarkkikselle ja se loppu, Jarno kertoi.

– Pitäiskös sitä opiskella insinööriksi, BB-Petteri pohti.