Ällistyttävä löytö: Kaupasta ostettu limsapullo sisälsikin viskiä

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Teini-ikäiset yrittävät usein saada vanhempiaan ostamaan itselleen alkoholijuomia alaikäisenä. Usein vastuulliset aikuiset eivät taivutteluihin suostu, ja nuoret jäävätkin nuolemaan näppejään.

Nyt eräs teinipoika löysi kuitenkin tässä mielessä jättipotin, sillä hänen Mountain Dew -juomapullonsa sisältä löytyikin viskiä. 13-vuotias nuorukainen maistoi juomaa ja sylki sen omien sanojensa mukaan heti pois. Marcus Olson vei limonadipullon vanhemmilleen näytille, ja he totesivat sen viskiksi.

– Se maistui karvaalta, ei ollenkaan Mountain Dew -juomalta, kertoi Marcus Olson WHAS11-sivustolle.

Pullo oli ostettaessa sinetöity ja se näytti aivan normaalilta. Marcuksen äiti Marie Grant onkin nyt raivoissaan siitä, että teini sai käsiinsä alkoholia. Hänen mukaansa poika joi juomaa ainakin yhden shotin verran.

Perhe ilmoitti tapauksesta kauppaan, josta viskiä sisältävä juomapullo ostettiin. Kyseinen liike ei kuitenkaan löytänyt muista limonadipulloista virheellisyyksiä. Grant kertoo perheen lopettavan tapauksen johdosta Mountain Dew -juoman ostamisen.