Lindsay Lohan taas epäiltynä rötöksistä – söi rajusti kuormasta?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Teinitähtenä Mean Girls -elokuvasta kuuluisuuteen noussut Lindsay Lohan on vuosien varrella päätynyt toistuvasti otsikoihin toilailujensa takia. Myös näyttelijättären julkkisvanhemmat joutuvat aika ajoin otsikoihin rahariitojen ja väkivaltaväitteiden merkeissä.

Ongelmissa ryvettyneen näyttelijättären viikko olisi voinut sujua paremminkin, sillä hänen pitkäaikainen tiedottajansa Steve Honig otti lopputilin. Nyt otsikoihin ovat taas nousseet väitteet, joiden mukaan Lohan olisi varastanut vaatteita Scary Movie 5 -elokuvan kuvauksista. US Magazine -lehden mukaan varastettujen vaatteiden arvo on lähes 13.000 euroa.

Lähteiden mukaan neitokainen oli vain ottanut elokuvan vaateosastolta häntä miellyttäneitä vaatteita. Elokuvan tuottajien kerrotaan olleen tietoisia Lohanin varastelusta, mutta heidän mukaansa vaatteiden takaisinsaamisessa olisi ollut enemmän vaivaa kuin hyötyä. Lehden kanssa jutellut lähde uumoileekin, että näyttelijätär oli luullut olevansa oikeutettu kyseisiin vaatteisiin. Lohanin edustajat ovat kiistäneet kaikki väitteet.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan tekee pian paluun elokuvakankaille Liz & Dick -elokuvallaan. Tänä vuonna Lindsay nähtiin elokuvien lisäksi myös Glee-hittisarjassa, jossa hän teki cameo-roolin. Tähden huhuttiin äskettäin aiheuttaneen ärtymystä Glee-näyttelijöiden keskuudessa myöhästymisellään ja välinpitämättömällä käytöksellään.