Pilapuhelusta poliisioperaatio Kardashianien kotiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Julkkikset joutuvat usein perättömien huhujen ja juorujen kohteiksi. Joskus pilailijat ylittävät hyvän maun rajan ja saattavat esimerkiksi aiheuttaa tempauksillaan poliisioperaatioita. Nyt erään pilan kohteeksi on joutunut Yhdysvaltojen suosituin realityperhe.

Poliisit ja sosiaaliviranomaiset nimittäin tekivät perjantaina yllätysvisiitin Kardashianien julkkisperheen Los Angelesin Calabasasissa sijaitsevaan kotiin. Lähteen mukaan syynä kotikäyntiin oli tuntemattoman henkilön soittama hätäpuhelu, jonka aikana soittaja väitti perheen nuorimpien sisaruksien, Kendall ja Kylie Jennerin, olevan vaarassa.

– Lukuisat sheriffit ja sosiaalityöntekijät tekivät yllätyskäynnin Kardashianien kotiin perjantaina. Joku soitti nimettömän hätäpuhelun ja väitti, että Kendall ja Kylie ovat stressaantuneita ja vaarassa, lähde paljasti RadarOnline-sivustolle.

Sosiaaliviranomaiset keskustelivat tyttöjen kanssa ja selvittivät asian. He kävivät vielä maanantaina uudestaan Kardashianien kodissa tekemässä tarkistuskäynnin ja varmistamassa, että tytöt ovat todellakin kunnossa. Vanhempien, Bruce ja Kris Jennerin, kerrotaan kauhistuneen törkeästä pilapuhelusta. Tähdet kuitenkin suhtautuivat siihen vakavasti ja tekivät yhteistyötä viranomaisten kanssa.

Olympiaurheilija Bruce Jennerin Kylie-tytär työskentelee kanadalaislaulaja Avril Lavignen Abbey Dawn -vaatemalliston mallina. Nuori julkkisneitokainen on noussut perheensä realityohjelman myötä nuorten tyttöjen roolimalliksi. Hän pitää yhteyttä faneihinsa Twitter-blogissaan, jota seuraa yli 2,7 miljoonaa ihailijaa. Hänen on huhuttu deittailevan aussipoppari Cody Simpsonin kanssa.