Justin Bieber esittelee lihaksiaan nettikuvassa – katso

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalainen supertähti Justin Bieber on yksi maailman suosituimmista artisteista. Poplaulajalla on kymmeniä miljoonia faneja, jotka lähettelevät Bieberille päivittäin muun muassa kosintapyyntöjä ja treffikutsuja.

Nyt 18-vuotias Justin Bieber nähdään verkossa julkaistussa otoksessa esittelemässä käsilihaksiaan. Lippispäinen teinitähti jännittää hauiksiaan, jotka näyttävät olevan teräksisessä kunnossa. Bieber on kertonut treenaavansa vartaloaan muun muassa tekemällä päivittäin punnerruksia. Lisäksi hän harrastaa erilaisia joukkuelajeja, kuten koripalloa ja jääkiekkoa.

Kuva: Twitter

Stratfordissa varttunut Justin Bieber syntyi vuonna 1994 Ontariossa. Manageri Scooter Braun löysi Bieberin YouTube-palvelun kautta. Sittemmin teinitähti tutustui r&b-laulaja Usheriin ja julkaisi One Time -debyyttisinglensä. Menestystä onkin tullut roppakaupalla, sillä Justin Bieber nimettiin taannoin maailman vaikutusvaltaisimpien julkkisten kärkikastiin.