Kate Upton esitteli muotonsa – kaikki on luomua

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen mallikaunotar Kate Upton on noussut lyhyessä ajassa miljoonien miesten päiväunien kohteeksi. Vaalea neitokainen ei häpeile muhkeiden muotojensa esittelemistä, sillä Upton nähdään jatkuvasti rohkeissa mallikuvissa.

Nyt kurvikas blondi paljasti sulonsa V-lehden kuvauksissa ja julkaisi otoksista myös maistiaisen Twitter-blogissaan. Kuvassa Kate nähdään hopeisissa rintaliiveissä hekumallinen ilme kasvoillaan. Neidon liivit ovat hänelle liian piukat, ja ne tuovatkin esille hänen muhkean rintamuksensa.

Kuva: Twitter

Terveellisempää naisihannetta edustava huippumalli Kate Upton nousi helmikuussa 2011 maailmankartalle poseerattuaan Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa.