Nyrkkeilijällä oli turhan suuret luulot itsestään – tyly kohtalo kehässä

Nettivideot Ohhoh! · Neea Jokinen

Kiivaissa ja tiivistunnelmaisissa nyrkkeilyotteluissa sattuu ja tapahtuu. Tuomarit joutuvatkin jatkuvasti puuttumaan kaksintaistelijoiden tekemiin rikkeisiin. Nyt verkossa ihmetyttää eräiden nyrkkeilijöiden MMA-ottelu, jossa nähdään yllättävä tyrmäys.

Kuva: YouTube

Nettivideolla nähdään, kuinka kaksi miestä nyrkkeilevät keskenään kehässä. Yleisö mylvii, kun lyövät iskuja toisensa jälkeen. Yhtäkkiä toinen lihaskimpuista levittää kätensä sivuille ja antaa vastustajalleen suoran ja vapaan väylän voimakkaisiin iskuihin.

Itsepuolustuksen yllättäen lopettanut mies vaikuttaa videolla siltä, ettei häntä moiset nyrkiniskut liikauta. Vastustaja sai kuitenkin etulyöntiaseman ja tyrmäsi ”egoilijan” näyttävästi maahan vasemman nyrkin iskulla. Mies pökertyi kasvoihin kohdistuneen osuman jälkeen.