Kännykkä jäi lehmän vaginaan – mies vaati vakuutuskorvauksia

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Suurimmalla osalla myydyistä puhelimista on voimassa vuoden tai pari kestävä takuu, jonka aikana kännykkä voidaan esimerkiksi korjata mahdollisen vian löydyttyä. Joskus takuun ansiosta voi myös saada täysin uuden puhelimen vanhan ja vioittuneen tilalle.

Tämä on luonnollisesti saanut ihmisten kekseliäisyyden pulppuilemaan. Nyt Mobile Insurance -yritys on tutkinut ja listannut uskomattomimmat matkapuhelimiin liittyvät vakuutusten korvausvaatimukset.

Oudoin tapaus on erään brittiläisen maajussin kohdalla, sillä mies kertoi hukanneensa iPhonensa lehmän sisään. Kyseinen herrasmies kertoi kännykän löytäneen tiensä eläimen vaginaan, kun hän auttoi lehmää synnytyksessä. Toiseksi listalle on päässyt nainen, joka leipoi Nokia-puhelimensa vahingossa kakuksi. Monet ovat myös onnistuneet vetämään kännykkänsä alas vessanpöntöstä.

Puhelimet ovat saaneet kokea kovia, sillä ne ovat joutuneet käyttäjiensä mukaan muun muassa lokkien hyökkäysten, tulipalojen, varastelevien apinoiden ja parisuhderiitojen armoille. Yllättävän moni puhelin on mennyt pilalle myös ”intiimikäytön” takia. Eräs pariskunta käytti esimerkiksi puhelintaan apuna yrittäessään luoda uudelleen kuuluisan Titanic-elokuvan lemmenkohtauksen, uutisoi Female First -sivusto.