Kim Kardashianin läpinäkyvässä paidassa – tässä tulos

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Realitytähti Kim Kardashian jo kahdeksan kuukauden ajan räppäri Kanye Westin kanssa, vaikka virallisesti hän on edelleen naimisissa koripalloilija Kris Humphriesin kanssa. Tähtiparin huhuttiin äskettäin suunnittelevan 20 miljoonan dollarin hulppeita ökyhäitä.

Nyt 31-vuotias Kim Kardashian ikuistettiin paparazzien kameroille Miamissa. Brunette oli valinnut ylleen nahkaiset housut ja läpinäkyvän paidan. Neitokaisen mustat rintaliivit olivatkin paitavalinnan vuoksi kaikkien nähtävillä. Otoksissa nähdään myös Kimin sisko ja tämän avopuoliso.

Äskettäin Kanye West julkaisi esikuuntelupätkän uudesta White Dress -kappaleesta, jonka uskotaan viittaavan pariskunnan tuleviin häihin. Kappaleen nimi tarkoittaa valkoista mekkoa, ja sen sanoituksissakin kerrotaan häistä. Pariskunta on viime aikoina nauttinut toistensa seurasta monilla julkisilla treffeillä. Äskettäin rakastavaiset nähtiin juhlimassa Kimin 32-vuotissyntymäpäiviä.