Paparazzi sikaili kuvausreissulla – oikeus rankaisi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen poplaulaja Melanie Brown, eli Mel B, muistetaan parhaiten legendaarisen Spice Girls -yhtyeen laulajana Scary Spicena. Taannoin julkkistähti synnytti kolmannen lapsensa Madison Brown Belafonten, ja sittemmin hänen kerrottiin haaveilevan Ranskan kansalaisuudesta.

37-vuotias ex-spaissari joutui muutama viikko sitten vaaratilanteeseen erään paparazzin takia, kun neitokainen oli melomassa Sydneyn satamassa miehensä Stephen Belafonten kanssa. Mel B väittää valokuvaaja Jamie Fawcettin seuranneen pariskuntaa, ja miltei kaataneen heidän kanoottinsa kierrellessään parin ympärillä vedessä.

Kaunotar voikin huokaista hetkellisesti helpotuksesta, sillä oikeus määräsi Fawcettille lähestymiskiellon. Hän ei saa mennä popparia 50 metriä lähemmäs tai ottaa tähän yhteyttä. Lähetysmiskielto on voimassa marraskuun 22. päivään asti, jolloin asiaa käsitellään oikeudessa uudestaan.

Spice Girls -yhtyeen hajottua Mel B on onnistunut tekemään näyttävän julkkisuran Yhdysvalloissa, sillä hän oli taannoin mukana muiden muassa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Tumma neitokainen on ollut usein otsikoissa myös ronskien lausuntojensa merkeissä. Marraskuussa eräs strippari väitti Mel B:n ja tämän miehen harrastaneen ryhmäseksiä kanssaan Australiassa.